facebook twitter youtube

Welkom bij Justice Carp Hunters

Graag heten wij u welkom op onze website.

Justicecarphunters.nl is de thuisbasis van 5 collega's die de zelfde passie deelden en zo vrienden werden.

Elk jaar verheugen wij ons op een 3-tal weken aan een Frans karpermeer. Wij zullen onze vangsten en ervaringen met trots presenteren op deze website en facebook.

Wij willen er een leuke en informatieve website van maken waar vrienden, collega's en anderen in rond kunnen scrollen. Verder vindt u er tips van betaalwateren waar wij zijn geweest. Heeft u vragen over stekken, betaalwateren of karperaas mail ons dan gewoon even.

Onze Karper visvakantie in Frankrijk voor het jaar 2016


In Mei 2016 Zullen wij een week gaan vissen op Le Cheminel .

In het natuurgebied van de Champagne / Meuse regio (noord Frankrijk) ligt het prachtige 'Le Cheminel'. Le Cheminel is een mooi water dat in 2007 is aangeschaft door de Engelse familie Wells. Dit water is ontstaan tussen 1600 en 1800 en is gegraven door de monniken om consumptie karper te kweken.

Tot 2007 is het water alleen gebruikt voor de jacht. Toen de familie Wells bij toeval dit water ontdekte, waren zij gelijk verkocht door de sfeer en de charme die het water uitstraalt, maar met name de rust.

Voor ons is dit de 2de keer dat wij hier gaan vissen. Wij hebben hier 4 jaar geleden al eens een week onze hengels nat gemaakt en dat is ons goed bevallen. Het visbestand was toen nog niet zo groot en de dikste vis was toen 40 pond. WIj weten nu dat er karper is gevangen van meer dan 50 pond. Hier gaan wij voor en het lijkt ons ook leuk om Steve weer te zien.

In Juli 2016 Zal één van ons week gaan vissen op Windmill Lake .

Windmill Lake ligt midden in de natuur en biedt u een oase van rust, waar u ongestoord kunt genieten van een heerlijke visvakantie. Mocht u toch de behoefte hebben aan de buitenwereld; op het domein is gratis, draadloos internet beschikbaar, en elke stek is voorzien van een stroomaansluiting. Daarnaast kunnen op korte afstand leuke uitstapjes worden gemaakt, naar bijvoorbeeld pretpark Le Pal

Kortom, niet alleen voor de serieuze visser is Windmill-Lake een prima keuze, maar ook niet-vissende vrienden en gezinsleden zijn van harte welkom op het domein. Tevens bieden Anton en Diane de mogelijkheid, om het ontbijt, de lunch en het diner voor u te verzorgen. Deze maaltijden kunnen zowel op uw visstek worden bezorgd, alsook in de gezellige Bistro worden geserveerd.

1 van ons heeft hier vorig jaar een week gevist en vond dit zoals je in het verslag hebt kunnen lezen fantastisch. Nu zal 1 van de JCH-ers op stek 4 gaan vissen met het chalet.

In Oktober 2016 zullen wij een week ons geluk gaan beproeven op Etang la Planchetta.

In het landelijke Loraine gebied, ligt Etang la Planchetta onze hoofdbestemming van het jaar waar wij met het volledige team zullen gaan vissen.

Schilderachtige bestemming
Etang la Planchette is echt een prachtig water in een bijzonder fraai landschap. Een schilderachtige bestemming in het noorden van Frankrijk. Door de natuurlijke omgeving en de heerlijke ambiance kun je hier volop genieten van je visvakantie. Het is een goed verzorgde bestemming waar je echt een keer geweest moet zijn.

Waarom Etang la Planchette ? Er zit een mooi bestand aan vissen op Etang la Planchette met enkele topvissen van rond de 25kg, zowel schub- als spiegelkarper. Het water biedt de vissen een variërend aanbod van natuurlijk voedsel van waterslakken, mossels, bloedwormen en watervlooien. Er zitten zowel vissen van het originele bestand op als van diverse latere uitzettingen. De stekken en zijn van grindbakken voorzien waardoor het bij regenachtig weer niet zo'n modderpoel wordt.

Wij hebben het hele meer geboekt, maar willen het meer vanaf 1 kant bevissen.Karperteam Justice carp Hunters